ОСТАННІ НОВИНИ

„Київстар“ підлікує студентів, що заблукали в Карпатах

|

Компанія „Київстар GSM“ надасть безкоштовні путівки для відновлення здоров’я двом своїм абонентам – львівським студентам, які днями заблукали в Карпатах і врятувалися завдяки мобільному зв’язку оператора, повідомляє ForUm’ з посиланням на прес-службу компанії.

Як повідомлялося раніше, під час сходження на гору Петрос у Карпатах двоє львівських студентів – 20-річний Андрій Зорик і 18-річний Андрій Шинклер, які відбилися від туристичної групи, провели більше двох діб на схилі гори. На щастя, в одного із студентів виявився при собі мобільний телефон. Незважаючи на те, що через погодні умови зв’язок був поганеньким, хлопцям вдалося за допомогою SMS викликати рятувальників.

За інформацією прес-служби Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, допомога прийшла якраз вчасно: обом студентам після більше ніж п’ятдесяти годин, проведених на холоді, вже була потрібна медична допомога.

Зі слів співробітників місцевого відділення МНС, хлопцям пощастило, що у них виявився телефон, підключений до оператора „Київстар“, оскільки покриття інших операторів у цих місцях просто немає (всі мобільні телефони МНС у регіоні також підключені саме до „Київстар“).

Коментуючи рішення надати студентам путівки, начальник служби зв’язків з громадськістю „Київстар“ Ігор Михайленко сказав: „Ми відчуваємо себе відповідальними за здоров’я тих, кому наш зв’язок врятував життя, і таким чином хотіли б підтримати хлопців, яким випало так серйозне випробування“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *