ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак вимагає порушити кримінальну справу проти Шурми

|

Голова обласної ради Михайло Сендак звернувся до Генеральної прокуратури та прокурора області євгена Блажівського з вимогою порушити кримінальну справу проти народного депутата Ігоря Шурми за ознаками статті 168 ККУ (розголошення таємниці усиновлення) та провести досудове розслідування, повідомляє прес-служба обласної ради. За її даними, у скарзі, надісланій до прокуратури Львівської області, говориться, що підставою для такого звернення стало те, що під час прес-конференції 22 січня цього року Ігор Шурма “розголосив против волі позивача таємницю усиновлення його дитини шорокому колу людей, зокрема й малолітньому усиновленому”.

Крім того, повідомляє прес-служба обласної ради, два судові позови від Михайла Сендака скеровано до місцевого суду Франківського району проти редакції газети “Молода Галичина”. Підставою для цих позовів стали дві публікації – “Голову облради у відставку!” та “Примхи склерозу”, де “було вміщено недостовірну інофрмацію про М.Сендака та його сина Михайла”.

Прес-служба повідомляє, що голова обласної ради вважає, що ці публікації принижують його честь, гідність та ділову репутацію і вимагає спростування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *