ОСТАННІ НОВИНИ

“Наша Україна” Кучму пікетувати не буде

|

Представництво блоку “Наша Україна” у Львівській області розповсюдило заяву з приводу приїзду до Львова Президента України. Подаємо її повний текст:

“Львівське обласне Представництво Блоку Віктора Ющенка „Наша Україна“ заявляє, що не чинитиме спротиву візиту на Львівщину Президента України Леоніда Кучми, який, за деякою інформацією, запланований на 26 лютого ц.р. Право глави держави, виконуючи свої конституційні повноваження, відвідувати той чи інший регіон держави.

Водночас Львівське обласне представництво стурбоване діями високих посадовців Львівщини, які репрезентують президентську владу. Ми стурбовані тиском Львівської обласної державної адміністрації та її голови Олександра Сендеги на депутатський корпус Львівської обласної ради. Львівська облдержадміністрація все більше уникає партнерського діалогу з політичною опозицією і тим самим загострює внутрішньополітичну ситуацію.

Львівське обласне Представництво Блоку Віктора Ющенка „Наша Україна“ звертає увагу також на низький рейтинг політичної довіри до Президента Леоніда Кучми. З таким рейтингом краще було б залишатися у Києві і розмірковувати над тим, як безболісно для суспільства залишити займану посаду. Ми утримуємося від будь-яких спроб пікетування візиту Леоніда Кучми на території Львівської області і закликаємо свіх прихильників утриматися від публічних реакцій, які влада може використати у дискримінаційних та провокативних цілях.

Керівник Львівського обласного представництва

Блоку Віктора Ющенка „Наша Україна“,

Народний депутат України

Петро Олійник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *