ОСТАННІ НОВИНИ

Мер і письменники не сприймають галицького сепаратизму

|

Міський голова Любомир Буняк разом з львівським письменницьким загалом взяв участь у круглому столі “Роль Спілки письменників у громадському та культурному житті міста”. Голова Львівської організації Національної спілки письменників України Левко Різник з нагоди недавнього 60-річчя подарував мерові Львова збірку “Посвята”, присвячену Тарасові Шевченку та книжки авторства членів Спілки.

Любомир Буняк розповів про роботу львівської мерії та її намагання вирішити проблеми міста. Не залишилися без уваги і проблеми пмсьменницької спільноти. Зокрема, міський голова пообіцяв вирішити проблему комп’ютерного забезпечення журналу “Дзвін” – органу Львівської організації спілки письменників.

Письменники закликали мера бути не лише господарником, а й політиком – особливо наголошував на цьому Роман Лубківський. Перейшовши до політичної дискусії, письменники разом з мером знайшли багато точок дотику, зокрема, у несприйнятті галицького сепаратизму, який для багатьох присутніх асоціюється насамперед з пропагандою “галицького королівства”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *