ОСТАННІ НОВИНИ

Перевізники ведуть переговори з ЛАЗом

|

Представники львівських компаній-автоперевізників проводять зустрічі з керівництвом ЛАЗу з приводу закупівлі великих автобусів для пасажирських автоперевезень, повідомив portal. lviv.ua голова Асоціації перевізників Роман Лобода. Наступна зустріч запланована на цей тиждень. “Цього тижня я буду мати з ними ще одну зустріч, де ми поговоримо про те, як можна здешевити їхню продукцію. Я думаю, що і керівництво ЛАЗу зацікавлене, щоб вулицями П`ємонту автобусобудування України їздили наші автобуси” – зазначив Роман Лобода.

Він розуміє потребу міста у великих автобусах, але вся справа у ціні. “Має бути пропорція великих і малих автобусів. Але автобус “Лайнер 10” випускає ЛАЗ, коштує зараз 272 тисячі. Його окупність буде біля шести-семи років. Хто на шість-сім років дасть такі кредити?” – ставить риторичне запитання Р.Лобода. За його словами, зараз при всьому бажанні, львівські перевізники фінансово неспроможні змінити автопарк міста. Однак він упевнений, що перевізники шукатимуть фінанси для поновлення автопарку. Але на це потрібен час.

Нагадаємо, що під час недавньої спроби транспортного реформування Львова, міська влада почала наполягати на заміні маршрутівок на великі автобуси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *