ОСТАННІ НОВИНИ

На грип в області захворіло понад 22 тисячі осіб

|

Понад 22 тисячі осіб у Львівській області за тиждень (13 по 20 лютого) захворіли на грип та ГРІ, що перевищило епідпоріг на 1,5 %. Наразі епідемією грипу та ГРІ охоплений Львів та Червоноград, повідомляє прес-центр головного управління МНС у Львівській області.

У нашому місті перевищення епідемічного порогу не зафіксовано. З 16 по 22 лютого у Львові на грип та ГРІ захворіли 7388 осіб. Станом на 20 лютого в містах і районах Львівщини закритими залишаються 3 навчальні заклади (2 школи в Яворівському районі та 1 школа в Червонограді), в яких карантин триватиме ще до завтра.

Як повідомляє прес-центр ГУ МНС України у Львівській області, щотижнево проводяться перевірки об’єктів на виконання вимог в епідемічний період „Плану заходів для попередження масового поширення ГРІ та грипу серед населення м. Львова та області на 2000-2005рр”. За останній тиждень перевіркою було охоплено 410 об’єктів різної форми власності. При цьому за виявлені порушення температурного, дезінфекційного режимів та режимів провітрювання притягнуті до адміністративної відповідальності 32 особи та винесено 8 адміністративно-запобіжних постанов на тимчасове закриття об’єктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *