ОСТАННІ НОВИНИ

Українців хочуть одягнути як в давнину

|

Всеукраїнський конкурс народної творчості “Відродження українських традицій” у індивідуальному виготовленні одягу вперше планує провести Український союз об`єднань, підприємств та організацій побутового обслуговування населення. За задумом організаторів, це дасть можливість звернутись до першоджерел історії українського костюма, втілити забуті традиції в сучасне й майбутнє одягу.

Конкурс заплановано провести напередодні дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення – 16 березня 2004 року, за наступнимими номінаціями: „З глибини століть“, „Рушник вишиваний на щастя, на долю дала“, „Традиції і сучасність“, „Мальовнича Україна“, „Білим по білому шила, інеєм рубила“. Зразки робіт повинні бути представлені у вигляді виставкових експонатів або моделями (якщо це одяг).

Для участі в конкурсі запрошуються суб`єкти підприємництва і майстри, які надають населенню послуги з пошиття одягу, навчальні заклади по підготовці: фахівців для швейної галузі, дизайнери-модельєри, що працюють індивідуально.

Управління з питань координації сфери торгівлі та послуг головного управління економіки облдержадміністрації просить зголоситися до участі в конкурсі до 1 березня 2004 року. Зразки робіт надсилати в Оргкомітет конкурсу до 10 березня 2004 року за адресою: м.Київ 01601, вул.Воровського, 22, Укрсоюзсервіс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *