ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська організація ОУН звинувачує газету “Молода Галичина” в шантажі та дезінформації

|

Організація Українських Націоналістів в Україні не має жодного відношення до так званої заяви під назвою „ОУН в Україні вимагає відставки Голови облради“ – заявив Голова Львівської обласної ОУН в Україні Ярослав Тимчишин. Відповідне зверненя з цього приводу надійшло до Голови Львівської обласної ради Михайла Сендака та прокурора львівської області Євгена Блажівського.

Представники ЛОО ОУН в Україні зазначають: „Львівська обласна і міська ОУН в Україні стверджують, що до заяви, яка з“явилась на шпальтах газети „Молода Галичина“ 12 лютого 2004р. не мають жодного відношення. Це є явний шантаж, дезінформація. Ні обласна, ні міська ОУН в Україні жодного рішення не приймала щодо перебування на посаді Голови Львівської обласної ради Михайла Сендака. Навпаки, ми висловлюємо свою підтримку голові Львівської обласної ради „.

У зверненні наголошується, що Львівська обласна ОУН в Україні вимагає від обласної прокуратури, силових структур області детально розслідувати названу публікацію-наклеп. „Редакція газети повинна нести відповідальність за матеріал, який подається в пресу згідно Кримінального Кодексу України“,- зазначено у заяві ЛОО ОУН в Україн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *