ОСТАННІ НОВИНИ

Димінський хоче придбати нового центрального півзахисника

|

Керівництво ФК “Карпати” планує придбати нового центрального півзахисника, повідомив сьогодні під час прес-конференції почесний президент клубу Петро Димінський. Він не назвав порізвища цього гравця, лише сказав, що йдеться про серйозного футболіста. Що ж стосується ситуації в клубі загалом, то П.Димінський повідомив, що зараз клуб підписав контракти з усіма гарвцями, на яких розраховували – Бровченком, Распоповим, Сахном і Голбаном, а крім того, продовжено контракти з Беньом і Хомою.

Відносно ж Сергія Даниловського, то почесний президент заявив, що цього гравця виставлено на трансфер, бо “його вимоги не збігаються з його майстерністю”. “Якщо він такий великий футболіст, то його куплять, а якщо ні, то ми готові підписати з ним контракт, але на наих умовах” – підкреслив Петро Димінський.

За слвоами П.Димінського, участь в кубку Інтертото зумовлена тим, що уболівальники команди хочуть побачити футбюол європейскього рівня. З іншого боку, незабаром команда почне заробляти сама на себе і тому керівництво клубу змушене буде суттєво підняти ціни на квитки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *