ОСТАННІ НОВИНИ

“Світоч” розпочав виробництво шоколадних батончиків

|

АТ “Світоч” вийшов на український ринок солодощів з черговою новинкою – фірма розпочала виробництво шоколаду у формі батончика. Як повідомив під час презентації нового продукту голова правління АТ “Світоч” Юрій Тавпаш, випуск шоколаду у такій формі є піонерським явищем для українського ринку солодощів і відповідає бажанням покупців “Світоча”.

Зараз освоєно виробництво шоколадних батончиків чотирьох головних смаків – молочний шоколад з печиовм та ізюмом, молочний шоколад, чорний шоколад та молочний шоколад з лісовим горіхом. Вага батончика – 48 грамів, середня відпускна ціна 1,65 грн за штуку. Як підкреслив Юрій Тавпаш, цьогоріч підприємство продовжить випуск нових весрій шоколадного батончика і запевнив, що на споживачів чекає кілька приємних несподіванок, зокрема, щодо білого шоколаду. Крім того новинки чекатимуть на споживачів і в інших сегментах продукції “Світоча”. З іншого боку, комапнія має намір поступово збільшувати об’єми випуску шоколадних цукерок у коробках і зменшувати випуск вагового шоколаду, бо над цим сегментом компанія має менше впливу і споживачеві його важче розпізнати, аніж шоколад у коробках.

Також цього року буде продовжуватися оновлення виробничих потужностей. За даними Ю.Тавпаша, цьогоріч фірма планує вкласти в оновлення не менше, аніж минулого року, коли ця цифра склала 66,8 млн. гривень. Ю.Тавпаш зазначив, що оновлення торкнеться як існуючих ліній, так і на установку обладнання під нові продукти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *