ОСТАННІ НОВИНИ

У Коніка і Новацького з’явилися чергові проблеми

|

У польських інвесторів “Магнуса” Єжи Коніка і Ярослава Новацького з’явилася ще одна проблема. Цього разу – непорозуміння з Новояворівською міською радою стосовно споруджуваної в місті фабрики латексних виробів “Престиж”, яка є українсько-польським інвестиційним проектом.

Підприємці мають відповідні документи від міськради на землю, проте вони не оформили папери на додаткову ділянку, яка повинна відводитися на екологічно-захисну зону. Інвестори огородили цю ділянку, але не платять за неї, аргументуючи тим, що не використовують її. “Ми розуміємо їхню позицію, – говорить новояворівський міський голова Микола Горан, – проте зараз за все треба платити”. Пан Горан розповідає, що в інвесторські зобов’язання входило ще й працевлаштування сотні людей. Міська рада подала список із 350 чоловік, проте адміністрація новоствореної фабрики ігнорує їх і бере на роботу людей за своїм розсудом. Погіршує вирішення ситуації ще й те, що новояворівські чиновники не можуть поспілкуватися з підприємцями, які постійно перебувають у Львові.

26 лютого у міській раді Новояворівська відбудеться сесія, де розглядатиметься проблема “Престижу”. “Я гадаю, що особливих проблем це питання не викличе і дуже скоро все вирішиться,” – говорить мер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *