ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати” таки гратимуть в кубку Інтертото – Мирон Маркевич

|

Тренер львівських “Карпат” Мирон Маркевич підтвердив на сьогоднішній прес-конференції – львівська команда таки братиме участь в кубку Інтертото. Остаточне рішення було прийнято під час зустрічі головного тренера з почесним президентом “Карпат” Петром Димінським. Зіграти в Інтертото вирішили, за словами Маркевича, “зваживши всі за і проти”, однак, судячи з не надто оптимістичного виразу обличчя Мирона Богдановича, було помітно, що консенсус з президентом дався йому нелегко.

“Я відповідаю за результат. І перш за все за успішний виступ в чемпіонаті України, це для нас змагання номер один. Досвід українських команд, які заявлялися в кубку Інтертото, засвідчує, що вони пізніше провалювали виступ в чемпіонаті України. Тому ми довго зважували всі за і проти. І все-таки прийняли рішення, що будемо брати участь в цьому європейському кубку”.

Окрім європейських перспектив, Маркевич проаналізував підготовку “Карпат” на останньому тренувальному зборі в Туреччині, і коротко окреслив кадрові проблеми напередодні старту другого кола чемпіонату. Зокрема, в першому турі не зможуть зіграти Мізін та Йовічевіч, молдавський легіонер Голбан, зазнавши травми у товариському матчі збірної, вибув на кілька турів, а Даниловський остаточно відмовився продовжити контракт з львівським клубом, збираючись продовжити футбольну кар’єру в Росії.

У понеділок “Карпати” відбувають на наступний тренувальний збір до Угорщини, де проведуть товариські матчі з криворізьким “Кривбасом” та російськими “Ротором” та “Соколом”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *