ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати” в Інтертото – уже ніхто нікуди не йде?

|

Говорити про бажання „Карпат“ виступати в Кубку Інтертото передчасно – заявив генеральний директор клубу Михайло Практика в інтерв`ю українській службі BBC. Пан Практика наголосив, що однієї готовності клубу для цього недостатньо. Основно причиною можливої відмови клубу від участі в цьому європейському кубку може стати незгода головного тренера „Карпат“ Мирона Маркевича. У коментарі для ВВС Маркевич заявив, що йому нічого не відомо про можливий виступ „Карпат“ у Кубку Інтертото. Мирон Богданович також повідомив, що приблизно тиждень тому він мав бесіду з президентом клубу Петром Димінським, в якій чітко аргументував недоцільність участі „Карпат“ у Кубку Інтертото, посилаючись на напружений календар ігор, відсутність часу для відпустки гравців та, найголовніше — відсутність у клубу фінансових стимулів в кубку Інтертото.

Останнє слово, втім залишається за президентом „Карпат“ Петром Димінським. Маркевич не відкидає можливості, що „Карпати“ братимуть участь у Кубку Інтертото, якщо на цьому наполягатиме президент клубу. Михайло Практика, в свою чергу, повідомив, що остаточне рішення буде прийнято „Карпат“ до Львова з Туреччини, орієнтовно 18 лютого.

Раніше повідомлялося, що керівництво ФК “Карпати” прийняло рішення про участь команди “Карпати” в розіграші Кубку УЄФА “Інтертото” 2004 року. 10 лютого в ПФЛ було відправлено відповідний лист, у якому ФК “Карпати” підтвердило своє бажання взяти участь у цьому європейському кубку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *