ОСТАННІ НОВИНИ

Миколу Гориня офіційно затвердили керівником Львівського представництва “Нашої України”

|

Сьогодні політрада блоку “Наша Україна” у Львівській області офіційно затвердила Миколу Гориня на посаді першого заступника керівника блоку “Наща Україна” у Львівській облсті і ерівником представництва у місті Львові, повідомив керівник представництва “Нашої України” у Львівській області Петро Олійник. На його думку, досвід Миколи Гориня, який був і головою обласної ради і керівником виконавчого органу обласної влади серйозно допоможе у роботі “НУ”.

Микола Горинь тут же заявив журналістам, що його фігура стала компромісом серед усіх претендентів на цю посаду і, що якби йому ще місяць тому сказали, що він працюватиме у “Нашій Україні”, то він сприйняв би це радше як невдалий прогноз”. Він також спростував будь-які припущення щодо свого бажання іти кандидатом на поаду міського голови Львова. “Я прийшов працювати і не маю жлодних амбіцій, бо другий раз у ту ж ріку не вступають” – підкреслив Микола Горинь

Водночас новоспечений керівник львівського представництва оповів, що найближчим часом уже буде сформовано команду, яка й візьметься до праці. За визначенням самого М. Гориня, “праці багато і вона велика”. Натомість П.Олійник розповів, що аналогічні штаби будуть найближчим часом сформовані у районах та містах обласного підпорядкування – Червонограді, Трускавці, Новому Роздолі та Бориславі. Водночас, на території Дрогобицького, Миколаївського та Золочівського районів будуть підсилені районні штаби “нашоукраїнців”, оскільки там немає депутатів-мажоритарників від блоку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *