ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак просить посла США організувати йому зустріч з Кучмою

|

Посприяти в організації зустрічі з президентом України попросив сьогодні американського посла Джона Гербста голова Львівської обласної ради Михайло Сендак. „Представники Адміністрації Президента не дають мені можливості зустрітися із Леонідом Кучмою, тому в нього викривлена інформація щодо Львівщини“, – цитує Михайла Сендака прес-служба обласної ради.

Також голова обласної ради заявив про погрози його життю і шантаж на адресу рідних та близьких, метою якого є змусити його написати заяву на звільнення із займаної посади. Михайло Сендак наголосив, що зараз “намагаються зламати хребет демократії, здійснюється тиск на депутатів, депутатам „викручують“ руки і насильницькими методами заганяють їх у фракцію „СС“.

Голова обласної ради намагається зустрітися з Леонідом Кучмою ще з кінця минулого року, коли він виступав з трибуни Верховної Ради та кілька днів провів у Києві, щоби добитися до Леоніда Кучми, однак і досі йому це не вдалося. Як наголошував сам М.Сендак, він хотів під час зустрічі пояснити президентові, чому саме виступає проти тодішнього головного податківця Львівщини Сергія Медведчука, а свою невдачу пояснював інтригами старшого брата Сергія – Віктора Медведчука.

Сьогодні ж Джон Гербст зустрівся з головою обласної адміністрації, Главою УГКЦ кардиналом Гузаром і представниками різних політичних партій. Завтра посол продовжить свій візит у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *