ОСТАННІ НОВИНИ

КУН має свого кандидата в мери

|

Українські націоналісти не вважають за потрібне ініціювати відставку мера Львова напередодні президентських виборів, але Любомир Буняк, на думку голови ЛОО КУН Михайла Вовка, має прозвітувати не лише перед депутатами міськради, але й перед львів’янами. Про всяк випадок КУН має свою кандидатуру на посаду мера, яку готує до виборів 2006 року – повідомв М. Вовк сьогодні під час прес-конференції.

За його словами, Буняка не можна звинувачувати за те, що в місті досі немає цілодобово води, незважаючи на те, що крайній обіцяний термін закінчиться за 47 днів. “Будьмо реалістами, за два роки реалізувати план цілодобового постачання міста водою не зовсім реально, але треба, щоб мер прозвітував” – вважає Вовк. Якщо все таки справа дійде до перевиборів мера, КУН вже має свого кандидата. Прізвище цієї людини М. Вовк поки що відмовився називати, але повідомив, що цей чоловік має економічну і юридичну освіту і балотувася до ВРУ.

Водночас, Вовк зазначив, що КУН має намір протестувати проти підняття цін на комунальні послуги і воду. Якщо це питання депутам не вдасться врегулювати під час сесії, то вони готові навіть зорганізувати людей на вуличні акції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *