ОСТАННІ НОВИНИ

Малий бізнес потерпає від перевірок

|

Малі підприємці потерпають від числених перевірок. Ці та інші болючі питання обговорив сьогодні з львівськими підприємцями на гарячій телефонній лінії заступник голови Львівської облдержадмінстрації з економічних питань Степан Лукашик.

Як виявилося основною проблемою, яка сьогодні чи не найбільше дошкуляє нормальному розвитку малого бізнесу, є численні перевірки, які часто проводять без обгрунтувань та пояснень. Однак, за словами степана Лукашика, доволі часто в своїх проблемах винні і самі підприємці, які ігнорують чинне законодавство. “Не всі, хто пішов у бізнес, є праведниками, а хто працює в державних службах – грішниками” – наголосив він. Відтак пан Лукашик порадив підприємцям, які справді бажають уникнути проблем з перевіркою, оганізувати самоперевірку, яку йому допоможуть провести авдиторські компанії, вони ж і проаналізують роботу підприємства та внесуть пропозиції для її покращання. Окрім цього, чимало телефонуючих хвилювали питання оренди, розміщення підприємства, проблеми пенсійного забезпечення та багато локальних питань. Для того, щоб вирішувати проблеми малого підприємництва спільно Степан Лукашик запропонував створити асоціацію підприємців.

Нагадаємо, що Львівщина сьогодні посідає 3-4 місце в розвитку підприємництва по Україні, а також входить в п’ятірку регіонів за рівнем його розвитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *