ОСТАННІ НОВИНИ

Нові подробиці вибуху на Привокзальній

|

Вибух газу у квартирі на вулиці Головацького, що трапився сьогодні зранку, став результатаом не лише алкогольного сп’яніння власника помешкання, але і його неадекватної реакції на міліцейський наряд. Як повідомляє прес-центр МНС у Львівській області, учора 43-річний Богдан Є., колишній “афганець”, святкував свій день народження.

Десь о четвертій ранку він узяв до рук сокиру та піднявся та третій поверх будинку, де почав трощити вхідні двері на загальний балкон, а потім і двері до помешкань інших жителів будинку. Потім виявлося, що такі ескападаи чоловік проробляв не один раз. На цей раз сусіди викликали міліцію, яка спробувала заспокоїти дебошира. Однак все вийшло навспак – по розмові з правоохоронцями Богдан замкнувся у своєму помешканні, викрутив із газової грубки дві засувки та підпалив свічку.

Як уже повідомлялося, вибухом було пошкоджено перекриття між другим і третім поверхом, від яких винуватець пригоди зазнав численних ушкоджень і ледве залишився живий – бо шмат штукатурки упав за кілька деасятків сантиметрів від його ліжка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *