ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати таки не знайшли компромісу у питанні водопостачання

|

З третього підходу депутатам Львівської міської ради не вдається затвердити Комплексну програму водопостачання міста Львова на 2003-2006 роки. Найбільше збурення серед народних обранців викликало підвищення тарифів на водопостачання.

Загалом депутати протестують проти високих цін на воду та антинародної політики директора “Львівводоканалу”, який змушує платити за втрати, спричинені численними витоками води. Депутат ЛМР Тетяна Крушельницька пояснила: “Програма в такому вигляді, як вона нам пропонується, не може знайти підтримки в депутатів, бо вона не має ніяких кошторисів. Вільно перекидаються дуже великі кошти”.

Натомість депутати від фракції “Наша Україна” чекають, що міський голова та виконавчі структури якось відреагують заяву стосовно тарифної політики – доведуть, що вона правильна або все-таки її переглянуть, повідомив журналітам член фракції “Наша Україна” Юрій Кужелюк. Натомість директор „Львівводоканалу“ Василь Склярський у коментарі журналістам заявив, що депутати мають право приймати таке рішення, яке вони хочуть.

Окрім цього, не затвердили сьогодні депутати і Комплексну програму розвитку транспорту в місті Львові на 2004-2006 роки. Через численні зауваження замість неї прийняли першочергові заходи удосконалення транспорту у нашому місті, відправили на допрацювання схеми проїзду транспорту через парк Франка, частини вулиці Винниченка (навпроти НТШ) та парку Знесіння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *