ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобицькі “більшовики” проти дискредитації Сторчила

|

Сьогодні прес-служба ДПА у Львівській області розповсюдила заяву координаційної ради “За демократичне суспільство” щодо кампанії дискредитації керівника Дрогобицької податкової Олексія Сторчила, яку буцім то проводить керівництво міста Дрогобича та обласної ради. Підписали представники чотирьох міських партійних осередків Дрогобича – партії промисловців і підприємців, СДПУ (о), партії “Трудова Україна” та Партії регіонів. Подаємо повний текст заяви.

Ми, члени координаційної ради “За демократичне суспільство” стурбовані політичною ситуацією, що останнім часом склалася у Дрогобичі, роздмухуванням нездорових пристрастей, спробам нинішнього керівництва міста відволікати увагу його мешканців від діяльності (радше – бездіяльності) міського голови та його команди.

Особливо непокоїть нас цілеспрямована компанія з дискредитації начальника Дрогобицької об’єднаної державної податкової інспекції Олексія Сторчила.

Апофеозом цієї боротьби став “Відкритий лист” Михайла Сендака, Михайла Лужецького та деяких місцевих політиків, надрукований у газеті “Галицька Зоря” 27 січня 2004 року. В цьому документі керівництво податкової служби безпідставно звинувачено в численних порушеннях законодавства та нормативних актів.

Знову в листі мусується історія з ПП “Папірус-2002!”. Однак, автори забули, що податкова інспекція діяла в рамках чинного законодавства й згідно з рішеннями судів. Кошти були відшкодовані з державного, а не з міського бюджету, то ж навіщо шановні посадовці та депутати вводити людей в оману. В листі не згадується, що фірму “Папірус” було зареєстровано за одну добу нинішнім керівництвом міста.

Не зрозуміло чому з виваженого, толерантного керівника роблять без вини винного. Сьогодні насамперед потрібна єдність і консолідація зусиль задля реального покращення ситуації в місті та регіоні. Адже, проблем не бракує: це якість виконання бюджету 2003 року, несвоєчасна виплата зарплатні працівникам бюджетної сфери, перебої в водо- і теплопостачанням, захаращеність міста, антисанітарія в мікрорайонах, тощо. Очевидно, через це так потрібно авторам листа знайти “ворога на стороні” (хто там буде аналізувати, де правда).

Ми висловлюємо свою незгоду з авторами “Відкритого листа” і вважаємо це черговою спробою перекласти свої проблеми в роботі на інших.

Від Координаційної ради:

Партія промисловців і підприємців України (Дрогобицька міська організація)

Партія “Трудова Україна” (Дрогобицька міська організація)

Народно-демократична партія (Дрогобицька міська організація)

Соціал-демократична партія України (об’єднана) (Дрогобицька міська організація)

Партія регіонів (Дрогобицька міська організація)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *