ОСТАННІ НОВИНИ

Мер Дрогобича підбив підсумки роботи за минулий рік

|

За минулий рік в Дрогобичі покращили стан промисловості, забезпечили виплату зарплати, знизили рівень безробіття та провели ряд капітальних ремонтів. Проте досі є певні проблеми на окремих виробництвах, а також заборгованість перед освітянами – повідомив сьогодні під час прес-конференції голова Дрогобицької міської ради Михайло Лужецький.

За його словами, в 2003 році виробництво промислової продукції зросло на 119%, на 48% покращили становище на заводі побутової хімії і на 26% НПК “Галичина”. Вдалося завершити реставрацію музею драматичного театру та народного дому, на що з бюджету витратили близько двох мільйонів гривень. Працевлаштували 1353 осіб і створили 243 нових робочих місць. Проте мають проблеми на заводі “Полімінерал”, де зараз ставлять питання про реструктуризацію, а також з фірмою “Зоря”, де керівництво має заборгованість із зарплатні перед працівникими близько 900 тисяч гривень. Крім того, за цей місяць доведеться виплатити освітянам по 57-ій статті 500 тисяч гривень.

Щодо бюджету на 2004 рік, то він, на думку мера, буде страшним не лише для Дрогобича. По кожній галузі депутати запланували додати більше, ніж 1,5 мільйона гривень. Видатки на освіту і на охорону здоров’я збільшили по 2 мільйони. Цього року Лужецький планує завершити ремонт закладів охорони здоров’я, а також найближчим часом зняти питання у м. Стебник з енергопостачанням за рахунок проведення резервного кабеля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *