ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський склодзеркальний завод виробив продукції на 26 млн. гривень

Ратуша-ForUm

|

Протягом минулого року ТзОВ “Фірма Галімпекс – склодзеркальний завод””, виготовило продукції на 26 мільйонів гривень. Як передає прес-служба обласної адміністрації, про це сьогодні під час зустріч з головою обласної адміністрації Олександром Сендегою повідомив директор цього підприємства Богдан Дацко. За його словами, нещодавно фірма придбала у Німеччині обладнання двох збанкрутілих заводів ялинкових прикрас і вже 2006 року це обладнання буде встановлене на новому промисловому майданчику, де споружджується новий виробничий корпус підприємства.

В даний час фірма „Галімпекс“ – монополіст у сфері виробництва ялинкових прикрас в Європі. Конкуренцію львівським ялинковим прикрасам складає лише менш якісна продукція з Китаю та Колумбії. Підприємство виготовляє близько 6,5 тис. видів ялинкових прикрас і експортує 97 % з них у 32 країни світу.

Також цього року планується змінити спосіб покриття дзеркал – замість алюмінію їх відтепер покриватимуть сріблом, що поліпшить їх якість та зробить більш витривалими до зміни температурного режиму та вологості. Зараз на підприємстві випускають понад 40 видів дзеркал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *