ОСТАННІ НОВИНИ

Концерт на підтримку “Ляльки” – у розпалі!

Ратуша-ForUm

|

Всього із десятихвилинним запізненням розпочався фінальний концерт студентської акції “Назавжди у Львові – “Лялька” і ми“ на площі перед ляльковим театром, звідки 12 січня цього року було виселено популярний у нашому місті та за його межами клуб “Лялька”.

Другими після групи з Дніпропетровська на сцену запросили “Тартак”, який, поспішаючи на зворотний потяг до столиці, виконав лише п’ять композицій. Лідер і вокаліст групи Сашко Положинський, після виконання другої пісні зазначив, що “ми зібралися тут, не лише для того, щоби повеселитися, а щоби підтримати наших друзів”, бо як підкреслив С.Положинскький, “ усі, хто працював у “Ляльці, хто в ній виступав чи приходив сюди, є нашими друзями”. До речі, на тильній стороні (як це не часто буває), не було вивішено жодних закликів чи реклами спонсорів. Протягом першої години акції, на площі зібралося понад три тисячі молодих людей. Прихильники української музики продовжують підходити ближче до площі.

Наразі громадський спокій контролюють десять охоронців, котрі свого часу працювали в “Ляльці”, і понад 50 міліціонерів та солдатів. Рух трансопрту по прилеглих до площі вулицях обмежено, зважаючи на велике скупчення людей – три авта ДАІ пропускають тільки трамваї та спецтранспорт.

Більшість в очікуванні “десерту” – виступів “Мертвого півня” та “Плачу Єремії”, а також запалення свічок, котрі мали би вказувати на “світло в кінці тунелю”, себто позитивне вирішення надання півпівального приміщення лялькового театру в оренду “Дзизі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *