ОСТАННІ НОВИНИ

Світовий банк затвердив переможця тенедеру

Ратуша-ForUm

|

Переможцем тендеру на виконання робіт першої черги реалізації проекту поліпшення водопостачання та водовідведення у Львові, що його кредитує Світовий банк, затверджено датську фірму Per Aarslef A.S. Як повідомив сьогодні під час прес-конференції міський голова Любомир Буняк, Учора на його адресу надійшов лист від Світового банку, у якому зазначено, що ця структура не має зауважень до проведення тендеру і підтверджує його результати. Раніше СБ вважав, що міська рада не розглянула пропозицію китайської фірми, яка також подавала свої пропозиції на тендер і вони були найнижчими за вартістю робіт.

За словами Л. Буняка, йдеться про найбільші обсяги робіт з виконання цього проекту на загальну суму в 12 млн доларів. Протягом місця міська рада має підписати контракт з переможцем тендеру і тоді розпочинаються роботи. Водночас, міський голова Львова повідомив журналістам, що міська влада твердо стоїть на своїй позиції щодо зменшення коштів з операційних витрат на проведення презентаційних заходів та навчання. За його словами, переговори з цього приводу тривають.

Угода зі Світовим банком на поліпшення водопостачання та водовідведення передбачає надання кредиту на суму понад 20 млн доларів США терміном на 20 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *