ОСТАННІ НОВИНИ

Хом`як обіцяє не робити різких кадрових змін

Ратуша-ForUm

|

Новопризначений голова ДПА у Львівській області Мирослав Хом’як заявив, відповідаючи на запитання журналістів, що не планує робити різких кадрових перестановок. Водночас він не зрадив таємницю про те, хто стане вже його наступником на посаді начальника ДПІ міста Львова. “Ця посада поки що залишається вакантною, ми розглядаємо кілька кандидатур” – повідомив він.

Що ж стосується партійного акценту, то сам Мирослав Хом’як розповів, що згідно з чинним законодавством він з першого січня призупинив своє членство в СДПУ (о), так що звинуватити його у партійній упередженості формально буде важко. Новий голова ДПА також повідомив, що незважаючи на серйозне підвищення по службі, він не має наміру пропускати засідання сесії міської ради Львова. Однак на запитання про судовий розгляд заяви з приводу висловленої йому недовіри з боку депутатів міської ради, М.Хом’як не захотів відповідати, а запропонував поставити йому це питання у сесійній залі. Аналогічно відбився від “політичних” запитань журналістів і тепершіній куратор податківців Львівщини Сергій Медведчук, який приїхав представити нового керівника обласної податкової.

Мирослав Хом’як народився 1967 року у Львівській області. Закінчив Тернопільський інститут народного господарства, в органах податкової служби – з 1987 року. З 2001 року і донедавна очолював ДПІ міста Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *