ОСТАННІ НОВИНИ

Нинішній рік має стати роком працевлаштування на селі

Ратуша-ForUm

|

Підсумкова нарада за результатами роботи Львівського обласного центру зайнятості у 2003 році відбулася нещодавно за участі заступника голови Львівської облдержадміністрації Богдпна Матолича, повідомляє прес-центр ЛОДА.

За рік що минув центр зайнятості завершив перший етап впровадження єдиної інформаційно-аналітичної системи, а перед тим – працював над впровадженням єдиної технології обслуговування незайнятого населення, поділився своїми здобутками директор Львівського обласного центру зайнятості Юрій Туранський. Пан Туранський повідомив, що на Львівщині зменшується кількість безробітніх, натомість збільшується чисельність економічно активного населення. На поточний рік пріоритетними питаннями пан Юрій назвав подолання безробіття в сільській місцевості, запровадження нових форм роботи з працедавцями. Крім того нинішній рік має стати роком працевлаштування.

Богдан Матолич у своєму виступі наголосив, що в цьому році неабияка увага буде приділятися питанням легальної і нелегальної трудової міграції, механізму захисту тих людей, котрі перебувають на заробітках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *