ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова є боєздатною і без Медведчука

Ратуша-ForUm

|

Команда ДПА є дієздатною і без Медведчука, заявив сьогодні в. о. голови ДПА у Львівській області Юрій Лепецький. Податківці настільки боєздатні, що готові чекати на нового начальника як тиждень так і півроку – “це ситуації не змінить”, говорить Лепецький. За його словами, план на поточний рік, який сьогодні перед собою накреслили податківці є реальним для виконання.

Протягом минулого року ДПА мобілізувала до Зведеного бюджету 1869, 8 млн. грн., це на 5,6% більше від доведених прогнозних показників. Найбільше податківці зібрали коштів за статтями по прибутковому податку з громадян та по акцизному збору з вироблених в Україні товарів.

Податківці провели протягом 2003-го 3332 комплексні перевірки. Результативність перевірок, за словами виконуючого обов’язки голови, становить 100%. Проти найзапекліших неплатників податків Львівщини порушено 343 кримінальні справи. Зареєстровано 12 злочинів, де нанесені збитки по кожному перевищують 1 млн. гривень. до суду скеровано 182 кримінальні справи, з яких – 7 “мільйонників”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *