ОСТАННІ НОВИНИ

Борги по заробітній платі зменшилися на 20 млн гривень

Ратуша-ForUm

|

На двадцять мільйонів гривень зменшилися борги із виплати заробтіної платні у Львівській області протягом минулого року. Як передає прес-служба обласної адміністрації, з 120, 5 млн. гривень борги зменшилися до 100,5 млн гривень, причому, повністю свою заборгованість погасили 320 підприємств, а число працівників, яким заборгували випалти, зменшилося на 46,7 тисяч осіб.

Погашення заборгованості відбулося на підприємствах харчової промисловості, з виробництва шкіри та шкіряного взуття, з виробництва деревини та виробів з деревини, целюлозно-паперової промисловості, хімічного виробництва, з виробництва машин та устаткування, з виробництва інших неметалевих мінеральних виробів. Значне зменшено борги у сільському господарстві, будівництві, на транспорті.

Найбільше погасив борги ВАТ “Автонавантажувач” – на півтора мільйона гривень. Натомість ряд підприємств все ще боргують своїм працівникам значні суми, як от ВАТ “Новороздільський завод міндобрив” – 2,8 млн грвиень, ДП “Львівприлад” – 1,3 млн. гривень. За даними прес-служби, наприкінці січня заплановано провести колегію обласної адміністрації, присвячену проблемі виплати заборгованостей по зарплаті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *