ОСТАННІ НОВИНИ

За минулий рік МНС врятувало 468 людей

Ратуша-ForUm

|

Протягом минулого року рятувальні служби Львівської області врятували під час надзвичанйих сиутацій 468 осіб, повідомив сьогодні під час прес-конференції начальник головного управління МНС у Львівській області Олег Копистинський.

За його словами, Львівська область за результатами минулого року стала “лідером” за числом надзвичайних ситуацій – з 304 НС по усій Україні 35 припали саме на Львівську область. У цих НС загинули 15 осіб, а 74 постраждали.

Як зазначив О.Копистинський, діяльність рятувальних загонів могла б бути значно ефективнішою, якби дозволяла технічна база. Зараз в області з населенням у понад 2,5 мільйона осіб немає жодної пожежної драбини довжиною понад 30 метрів, якак є конче необхідною для роботи під час НС у багатоповерхових будинках. Водночас, таких будинків в області є 80 і понад половина з них має проблеми з протипожежним захистом. Проте начальник головного управління МНС у Львівській області підкреслив, що сподівається цьогоріч на суттєве оновлення технічного парку управління, бо у державному бюджеті на потреби МНС призначено 30 мільйонів гривень. Водночас, він сподівається на взаєморозуміння з боку місцевої влади в містах та районах області, адже йдеться про спокій людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *