ОСТАННІ НОВИНИ

Бомж у масці та з пістолетом вчинив розбій у магазині

Ратуша-ForUm

|

Наряд Державної служби охорони спіймав вчора “на гарячому” двох розбійників, які грабували один з червоноградських магазинів, поінформували Ратушу-ForUm в ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Тривожний сигнал з магазину надійшов у Червоноградський ПЦО МВДСО опів на шосту ранку. Черговий оператор Державної охорони повідомив про подію за телефоном 02 відділ міліції. На той час працівники ДСО вже були на місці події, де затримали 35-річного непрацюючого чоловіка без постійного місця проживання 34-річного червоноградця. Злочинці підготувалися до розбою – вони були одягнені в маски і перчатки та погрожували газовим пістолетом імпортного виробництва. При затриманні правоохоронні органи відібрали від злодіїв щойно награбоване добро – 193 гривні та продукти харчування на суму 139 гривень.

Якби злочинна кампанія друзів пройшла успішно, то вони б смачно з’їли на двох викрадений харч і навіть би поділилися 193-ма гривнями. Проте тепер їм “світить” позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна за статтею 187, ч.3 (розбій) ККУ. Тішить тільки одне – в бомжа нема що конфісковувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *