Визначено місця для паркування туристичного транспорту

Ратуша-ForUm

|

Львівська міська рада визначила місця, де паркуватимуться туристично-екскурсійні автобуси. Про це йдеться у комплексній програмі розвитку транспорту у місті Львові на 2004-2006 роки, яку розглядатимуть на завтрашній сесії.

Через відсутність визначених та відповідно обладнаних місць для паркування туристичні автобуси заїжджають до центральної частини міста, що призводить до заторів та негативно впливає на роботу міського пасажирського транспорту. Щоб виправити ситуацію, що склалася, міська рада провела обстеження, де можливе розташування паркувальних зон для туристичного транспорту. Це, передусім, площа Двірцева та вулиці Грабовського, Кривоноса і Пасічна.

Крім того, для вирішення проблем, які виникають через обмеженість пропускної здатності вулиць Львова, а також через постійний ріст транспортних засобів, міськрада планує відводити місця під будівництво багатоповерхових підземних та наземних стоянок у місцях, які максимально наближені до центру. Відтак у перелік першочергових зон пропонується включити такі ділянки: площі Соборна та Петрушевича, вулиці Винниченка, Гуцульська, Стара, Куліша, Вороного, Волоська, Дорошенка, Тиха, а також ріг вулиць Стефаника-Коперника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *