ОСТАННІ НОВИНИ

Новим начальником міського ДАІ став Сергій Клочко

Ратуша-ForUm

|

Сергій Клочко став новим начальником ВДАІ ЛМУ УМВСУ у Львівській області. Клочко замінив Володимира Гайового, який обіймав посаду головного львівського даішника до 6 січня.

До нового призначення пан Клочко був заступником свого попередника, а перед цим – начальником ВДАІ Франківського району.

“Основна наша мета – це забезпечення безпеки всіх учасників дорожнього руху дорожнього руху” – такими словами ознаменував свій прихід новий начальник ДАІ міста. До проблем, які потребують нагального вирішення Сергій Клочко відніс питання транпортної розвзки у місті, питання роботи служби щодо розкриття характерних і тяжких злочинів, а це в першу чергу стосується незаконного заволодіння транспортними засобами. Також пан Клочко наголошує на необхідності формування позитивного іміджу органів внутрішніх справ, зокрема ДАІ. Повернення довіри львів’ян до служби ДАІ – це пріоритетне питання щодо вирішення, вважає Сергій Клочко.

Пан Клочко також схвалив появу Сихівського мосту, проте зазначив, що з’явилася потреба розвантаження вулиці Снопківської. Зараз вирішується питання, щоб запровадити там односторонній рух. Що ж до вулиці Івана Франка, то вона таки, очевидно, зазнає логічних змін – там заборонять стоянку посеред дороги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *