ОСТАННІ НОВИНИ

Вимоги до технічного стану автобусів будуть надзвичайно жорсткими - Леонід Мельник

Ратуша-ForUm

|

Безпека пасажирських перевезень і виконання у цьому контексті останніх доручень Президента України щодо технічного стану доріг та пасажирського автотранспорту стали предметом сьогоднішнього засідання обласної комісії з безпеки дорожнього руху під керівництвом першого затупника голови ЛОДА Леоніда Мельника – голови цієї ж комісії.

“З огляду на доручення Президента це вимоги до технічного стану автоперевізників будуть надзвичайно жорсткими і першорядна увага звертатиметься на випуск машин у рейси, особливо автобусів та мікроавтобусів для перевезення пасажирів” – підкреслив Л.Мельник. Зі свого боку, начальник управління транспорту і зв’язку Володимир Бойко повідомив, що зараз пріоритетним напрямком роботи ДАІ та служби автомобільних доріг у Львівській області є відпрацювання схеми безаварійного проїзду автомобілів у зимовий період, насамперед великовантажних, на дорогах державного значення.

Водночас заступник начальника обласного ДАІ Михайло Чапля зазначив, що пртягом поточного року спостерігається зростання числа ДТП – з початку року в області скоєно 1505 ДТП, що майже на п’яту частину більше, аніж за аналогічний період минулого року. У підсумку було прийнято рішення комісії про те, що відповідні служби області повинні забезпечити задовільний технічний стан транспорту, особливо, з перевезення пасажирів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *