ОСТАННІ НОВИНИ

Освітяни святкують “маленьку перемогу”

Ратуша-ForUm

|

Після прийняття бюджету на 2004 рік міський голова Любомир Буняк таки зустрівся з освітянами, які окупували велику сесійну залу, аби викласти свій погляд на ситуацію.

Вчителі прийшли з вимогою погасити їм заборгованість за листопад-грудень поточного року. Л. Буняк повідомив, що вже підписав ухвалу про виплату зарплати освітянам за листопад, але за грудень ще не час. “Ухвала підписана і це все, що я міг зробити” – сказав він. Натомість освітяни вимагали пояснити, чому вони досі не отримали жодних коштів. Мер пообіцяв розібратися у цій ситуації. Він також наголосив, що не варто йти приступом на міську раду, бо проблему породило не місто, а центральна влада. Проте ця заява, схоже, не переконала працівників освіти.

Тим не менше, голова незалежної профспілки освітян Андрій Соколов вважає наслідки візиту учителів до міськради маленькою перемогою. Мовляв, люди прийшли з двох причин – аби добитись виплати зарплати, і щоб якось вплинути на бюджет. І те, що на освіту додатково закладено близько зайвих 4 мільйонів гривень, свідчить, на його думку, власне про перемогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *