ОСТАННІ НОВИНИ

Святий Миколай відвідав 39 сиротинців

Ратуша-ForUm

|

Понад п’ять тисяч дітей-сиріт з 39 інтернатів Львівщини отримали подарунки від Святого Миколая завдяки акції “Кожна дитина чекає Святого Миколая”, в організації якої взяло участь головне управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА – повідомляє прес-служба ОДА.

 

Як повідомив начальник головного управління у справах сім’ї та молоді  Ярослав Кашуба, волонтери молодіжних організацій “Витанія” та “Академія Української молоді” відвідали з урочистими провітаннями й подарунками понад три тисячі дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей у всіх районах Львова. “Молода просвіта” подбала про 80  дітей-інвалідів з Самбірської асоціації “Промінь”,  а Мальтійська служба привідала більше  тисячі дітей з Товариства захисту дітей-інвалідів “Надія”.

 

Вихованці дитячих установ стали учасниками святкових дійств, які запропонували їм 19 молодіжний організацій. Громадська організація “Українська молодь Христові” організувала святкову виставу для 180 важко хворих дітей в обласній клінічній лікарні. Львівський театр “Воскресіння” спільно з об’єднанням профспілок Львівщини організували перегляд чотирьох вистав, які відвідали загалом понад 400 дітей.  Ще 1600 дітей побували у Львівському цирку. На усіх виставах дітям були вручені подарунки від Святого Миколая. Представники організацій також виїжджали за межі міста.

 

На думку Я. Кашуби,  особливістю цьогорічної акції стала “гаряча лінія” на так званому телефоні Святого Миколая завдяки якій протягом двох тижнів люди могли телефонувати і просити подарунків для своїх чи чужих дітей, а підприємства пропонували свою допомогу. Щоденно надходило близько 50 дзвінків.

 

                                               

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *