Робота над бюджетом нашого міста на 2004 рік триває

Ратуша-ForUm

|

Вчора депутатам Львівської міської ради таки не вдалося затвердити бюджету нашого міста на 2004 рік. Сьогодні його доопрацюванням займається розширене засідання бюджетної комісії ЛМР.

 

Як заявив депутат ЛМР  член фракції “Наша Україна” Богдан Бедрило, вчора депутатам не вдалося дійти спільного рішення, оскільки виконавчі органи не були готові до співпраці, хоча “Наша Україна” робила спроби зблизити стосунки. Відтак нашоукраїнці заявили, що доки не буде представлено повного списку витрат вони за бюджет не голосуватимуть. “”Ми не хочемо проголосувати за кота в мішку” – підкреслив депутат ЛМР Андрій Стецьків.

 

Крім того, депутати  від блоку “Наша Україна” не згодні з твердженням міського голови Львова Любомира Буняка, що проект бюджету, що розглядали вчора, є тим варіантом, який запропонували нашоукраїнці.

 

 “Ми хочемо бюджет приймати спільно з виконавчими органами ЛМР”- повідомив журналістів Андрій Стецьків. Він наголосив на тому, що бюджет міста на 2004 рік можна збільшити за рахунок цілої низки недоїмок, головним чином – недоїмки по податку за землю та від оренди землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *