ОСТАННІ НОВИНИ

Леонід Мельник - посланець Святого Миколая

Ратуша-ForUm

|

Перший заступник голови ЛОДА Леонід Мельник сьогодні відвідав з подарунками Львівський дитячий будинок №1 та Винниківську спеціалізовану загальноосвітню школу інтернат для дітей з малими та затухаючими формами туберкульозу. Дитячі заклади отримали по телевізору, відеомагнітофону та набору дитячих подарунків з солодащами та фруктами.

Леонід Мельник розповів, що програма приурочена до Дня Святого Миколая відбувається з ініціативи голови облдержадміністрації Олександра Сендеги. Пан Сендега закріпив 35 інтернатів та сиротинців Львівщини між своїми заступниками. На кожного з них припадає по 4-5 дитячих закладів. Пан Мельник запевнив, що керівники облдержадміністрації не прийдуть до дітей з одним подарунком на Миколая. “Програма створена щоб допомогти не епізодично, а систематично” – говорить Леонід Мельник.

Що до самого першого заступника голови, то за ним закріплені 5 дитячих закладів у Сокалі, Червонограді, Винниках та Львові. До цієї благодійної акції пану Мельнику вдалося залучити керівників основних об’єктів паливно-енергетичного комплексу Львівщини, серед яких „Львівгаз“, „Львівтрансгаз“, нафтопровід „Дружба“ та інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *