ОСТАННІ НОВИНИ

Програма святкувань Миколая, Нового Року та Різдва

Ратуша-ForUm

|

Вже готова пізнавально-розважальна програма до дня Святого Миколая та Різдва Христового. Цьогорічні святкування у нашій області будуть багаті на різноманітні акції та святкові події, вважає керівник облдержадміністрації.

Святкування почнеться у переддень свята святого Миколая, 18 грудня. У цей день відбудуться вистави для дітей-сиріт „Чарівна Шабля” та “Лис Микита” у Львівській обласній філармонії.

19 грудня у Львівьскому театрі опери та балету ім С. Крушельницької буде продемонстрована музична казка „Чарівне кресало”, а також відбудуться святкові вистави для дітей-інвалідів і дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей у Львівському цирку.

Протягом 19-21 грудня Львівський театр „Воскресіння” покаже низку святкових вистав для дітей-інвалідів, дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей.

18 грудня о 13:00 голова ОДА Олександр Сендега вручить ключі від шести авто дітям зі шкіл-інтернатів. Львівській загальноосвітній санаторній школі-інтернату №1 для дітей із серцево-судинними захворюваннями голова облдержадміністрації подарує комп’ютер, ксерокс, блок безперебійного живлення, а Львівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №100 отримає від голови ОДА комп’ютерний клас, факс, принтер, ксерокс, блок безперебійного живлення.

23 грудня у Львівському обласному театрі ляльок відбудуться вистава-казка “Чарівна зернина”, 27 грудня – “Івасик-Телесик”, 28 грудня – “Золоте курча”.

28 грудня Львівське училище культури і мистецтв представить новорічну шоу-програму для студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації та школярів. Цей захід буде організовано у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини.

У новорічну ніч триватиме свято зустрічі Нового року на проспекті Свободи. У перший день 2004 р. у центрі Львова відбудеться святкове вуличне дійство. 4 січня у Національному театрі імені М.Заньковецької для дітей демонструватиметься казка „Пітер Пен”.

6 січня о 12:00 заплановано початок традиційної церемонії встановлення різдвяного дідуха на площі Ринок та проспекті Свободи. 7 січня, о 16:00 будуть виступати вертепи та художні колективи на площі Ринок. 8 січня о 16:00 проводитиметься святковий різдвяний концерт на майдані біля пам’ятника Т.Г.Шевченкові. 9 січня буде новорічна програма „Чари різдвяної ночі” у Львівському театрі опери та балету ім. С.Крушельницької.

6-9 січня товариство студентів-католиків „Обнова” проводитиме святковий захід ”Різдвяна свята вечеря”. 10 січня у Львівській обласній філармонії відбудуться концерти “Коляди народів світу” ансамблю інструментальної музики „Високий замок”. На 11 січня заплановано концерт „Різдвяна феєрія” у Будинку органної та камерної музики.

Святкові заходи відбуватимуться також у всіх містах і селах Львівщини. Так, наприклад, 19-20 грудня проводитимуться тематичні заходи для дітей “Ой хто, хто Миколая любить” та „Чудо на Святого Миколая” у всіх Народних домах області. Також 19 грудня Студентське братство ЛДК декоративного і ужиткового мистецтва імені І.Труша відвідає з концертом і подарунками сиротинець „Оранта”, що у місті Дрогобич. А 11 січня відбудеться обласне свято зимового фольклору „ Ой, радуйся земле…” у Трускавці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *