ОСТАННІ НОВИНИ

За рішенням Личаківського суду “Львівська газета” має спростувати інформацію про начальника митниці Тараса Козака

Ратуша-ForUm

|

Сьогодні Личаківський суд під головуванням пана Горецького поставив крапку у судовому протистоянні начальника Західної регіональної митниці Тараса Козака та ТзОВ “Львівська газета”. За призначенням суду, “Львівська газета” має опублікувати спростування на передруковану з польської газети “Жеч Посполита” статтю. Нагадаємо, що в ній містилася розповідь про те, як пан Козак в нетверезому стані стріляв зі службового пістолета в одному з львівських барів.

За приниження честі і гідності пана Козака, “Газету” зобов’язали написати спростування на першій сторінці, хоч матеріал був опублікований на четвертій (законодавство передбачає публікацію спростування на тій же шпальті, де була розміщена спростована інформація). Питання про грошову компенсацію не розглядалось, оскільки добродій Козак відмовився від попередніх вимог відшкодувати йому моральні збитки у розмірі 86 гривень

“Львівська газета” відступати не збирається і обіцяє, що в передбачений законодавством термін (1 місяць) подасть заяву в Апеляційний суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *