ОСТАННІ НОВИНИ

30 гектарів землі планується продати через аукціони наступного року

Ратуша-ForUm

|

За підсумками чотирьох земельних аукціонів, які цьогоріч проводило місто, було продано 20 земельних ділянок загальною вартістю понад 8 мільйонів гривень. Сьогодні відбувся останній у цьому році аукціон.

“Цьогорічна епопея з аукціонами закінчилася. Початок був активним, а кінець не зовсім” – зазначив начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР Петро Коваль. Саме через деякі проблеми та питання, які виникали в прокуратури та податкової до організації торгів, пан Петро пояснив відсутність активності в купівлі земельних ділянок. А начальник відділу проведення земельних торгів управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР Юрій Зірченко наголосив: “Зараз розпочався мертвий сезон. Адже більшість земельних ділянок призначені під будівництво, а взимку будувати складно”.

Крім того, Петро Коваль зазначив, що вартість землі у Львові зростає (на останньому аукціоні квадратний метр землі продали за 700 гривень). Відтак він висловив побажання, щоб й надалі аукціони проводилися двічі на тиждень. В наступному році місто планує шляхом аукціонів продати 30 гектарів землі. Юрій Зірченко заявив, що це не така уже й велика площа порівняно з тими, які є ще вільними у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *