ОСТАННІ НОВИНИ

Націоналізму в Росії не існує взагалі – заява СНПУ

Ратуша-ForUm

|

Соціал-національна партія Україна катгорично протестує проти широкотиражованих в українських ЗМІ спекулятивних оцінок виборів у Росії, як перемоги націоналістичних сил, бо націоналізму у Росії не існує взагалі, говориться у заяві СНПУ, розпосюдженій серед ЗМІ. “Сучасні європейські націоналісти, до яких належить і Соціал-Національна партія України, засуджують імперіалізм, шовінізм і реваншизм у будь-яких формах. Справжні ідейні націоналісти, всупереч масово поширюваній злісній дезінформації, твердо стоять на платформі безумовної поваги до суверенітету, територіальної цілісності та волі кожного народу і кожної держави” – підкреслено у заяві.

Водночас у заяві зазначено, що партія в цілому і кола її прихильників “твердо переконані, що питання про ядерний статус України, у світлі останніх виборів у Росії, набуває надзвичайної, ще більшої актуальності”. На думку авторів заяви, “останні події у Росії повинні стати попереджувальним сигналом”, бо не можна легковажити тим, що “цей ядерний монстр має понад 150 мільйонів населення, абсолютна більшість якого здеградована від патологічного пияцтва, голодна, озлоблена і наскрізь прокисла постімперськими комплексами”.

“Всім нам необхідно тверезо усвідомлювати, що вістря російського імперського реваншизму в першу чергу і завжди спрямоване на нас, на Україну” – підкреслено у заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *