ОСТАННІ НОВИНИ

“Галицький вибір” себе вичерпав” – вважає Іван Денькович

Ратуша-ForUm

|

Свій вихід з політичного об’єднання “Галицький вибір” лідери опозиційних сил пояснюють тим, що в даний момент він не має колишнього впливу і перетворився в “ політичний клуб”. Про це сьогодні під час спільної прес-конференції повідомили голова ЛОО УРП “Собор” Ростислав Новоженець, голова ЛОО БЮТ Іван Денькович і голова ЛОО УНА-УНСО Остап Козак.

“Форма співпраці, яку передбачає “Галицький вибір” сьогодні неефективна. Він перетворився в політичний клуб, де збираються обговорювати політичні питання” – вважає Р. Новоженець. На його думку, там рішення приймають люди, які не мають жодного до них відношення. І саме тому, за його словами партія припинила свою діяльність.

І. Денькович пояснює вихід з “Галицького вибору” тим, що партія була невдоволена їхньою роботою. Він, згадуючи віче присвячене голодоморові сказав, що резолюцію підготувала людина, яка не мала жодного відношення до партії. “Я як голова партії цього не дозволю” – наголосив Денькович.

О. Козак також вважає, що вибір себе вичерпав. “Кожен з нас це усвідомив окремо і лише тоді вирішили вийти” – каже він.

Всі вони наголосили, що глибоко поважають Юрія Шухевича, але надалі перебувати в цій організації ніхто з них не вважав за потрібне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *