ОСТАННІ НОВИНИ

Хом`як вимагає визнати недовіру йому неправомірною

Ратуша-ForUm

|

Голова Державної податкової інспекції Львова Мирослав Хом’як подав скаргу на рішення міської ради “Про діяльність державної податкової інспекції в місті Львові”. Скарга зараз знаходиться в провадженні Галицького районного суду Львова. У заяві скаржник вимагає визнати неправомірною заяву Львівської міської ради “Про діяльність державної податкової інспекції в м. Львові” від 25 вересня в частині висловлення недовіри начальнику ДПІ міста Львова. Крім того, він вимагає зобов’язати міську раду протягом одного місяця, з дня вступу рішення в законну силу, на пленарному засіданні визнати неправомірним факт висловлення недовіри Мирославу Хом’яку, звернутися до Президента україни, Голови Верховної Ради України та Голови Державної податкової адміністрації України із зверненням про відкликання йому недовіри.

У позовній скарзі Мирослав Хом’як зазначає, що прийняття вищевказаної заяви міської ради порушує його права, свободи та законні інтереси, оскільки в заяві містяться припущення деяких депутатів, які не підкріплені жодними фактичними даними. “Стаття 68 Конституції України зазначає, що особа вважаєтсья невинуватою у вчиненні злочину, поки її провину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду” – зазначає скаржник і вважає, що прийняття документа, яким його “безпідставно та бездоказово обвинувачують у вчиненні неправомірних діянь, грубо порочать мою честь та гідність”. Крім того, пан Хом’як важає, що прийнятий документ принижує його “професійні якості та ставить під сумнів правомірність зайняття ним посади в органах ДПА України”.

Нагадаємо, що 25 вересня цього року таємним голосуванням більшість депутатів міської ради висловили недовіру пану Хом’яку як керівникові податкової адміністрації у місті Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *