ОСТАННІ НОВИНИ

Проведення аграрної реформи в області визнано незадовільним

Ратуша-ForUm

|

Результати врегулювання земельних і майнових вдносин у процесі проведення аграрної реформи визнано незадовільними, а роботу органів виконавчої влади з цих питань – недостатньою. Таке рішеня прийняли сьогодні під час сесії Львівської обласної ради.

Внаслідок цього ЛОДА доручили в місячний термін переглянути систему управління сільськогосподарським комплексом області. В двотижневий термін адміністрація має розробити план заходів і погодити його з комісією з питань агропромислового комплексу, торгівлі та побутового обслуговування обласної ради. Крім цього, працівники ОДА повинні розробити рекомендації щодо недопущення негативних наслідків врегулювання земельних і майнових відносин, навіть шляхом внесення змін до нормативних документів.

Водночас депутати звернуться до прокуратути області з проханням прискорити розгляд справ, пов’язаних з врегулюванням майнових відносин і провести додаткові перевірки щодо дотримання законодавства в процесі реформування аграрного сектора економіки.

Депутати також звернулися до СБУ у Львівській області з проханням взяти під контроль завершення аграрної реформи, а відповідальність за неї поклали на заступника ЛОДА і голів районних адміністрацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *