ОСТАННІ НОВИНИ

Сала не затвердили на начальника обласної міліції?

Ратуша-ForUm

|

Голова обласної ради Михайло Сендак стверджує, що начальника управління МВС на Львівській залізниці та депутата обласної ради Олега Сала не затвердили на посаді начальника УМВСУ у Львівській області. “Наскільки мені відомо керівником обласної міліції не буде пан Сало” – заявив сьогодні Михайло Сендак під час брифінгу. Водночас він спросутвав інофрмацію, поширену депутатом Михайлом Ваврином, що Ігоря Адамчука звільнили 18 листопада. “Того дня він побував у МВС у відділі кадрів, а потому повернувся і оголосив, що перебуває у відпустці” – повідомив голова обласної ради. За його версією, Ігоря Адамчука звільнили аж 26 листопада.

Однією з можливих причин звільнення начальника обласної міліції М.Сендак назвав різкі кадрові зміни в керівному складі міських і райвідділів обласного управління внутрішніх справ иа декларації І.Адамчука боротися з корупцією і зловживаннями, які він зустрів серед особового складу львівської міліції.

За інофрмацією М.Сендака, сьогодні до Льова мав приїхати один із заступників міністра внутрішніх справ і зустрітися з керівництвом області та Львова, одна сьогодні з ним ніхто не зв’язувався. Водночас М.Сендак підкреслив, що голова обласної адміністрації також практично весь час перебвав на сесії, отож гість із Києва, мабуть, ще не прибув.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *