ОСТАННІ НОВИНИ

“Полярон” розпочав серійне виробництво нових вакуумних контакторів

Ратуша-ForUm

|

Сьогодні на виробничому об’єднанні “Полярон” розпочато серійне виробництво вакуумних контакторів загальнопромислового вжитку, розроблених підприємством спільно з харківським АТ “ЕНАС”. Як розповів журналістам директор заводу “Левконт”, котрий є структурним підрозділом “Полярону” Євген Лозинський, нові контактори розроблені на базі аналогічної продукції, що її завод випускав для потреб вугільної промисловості. За своїми основними характеристиками, ці контактори найліпше пасують до умов шахт та інших небезпечних виробництв – вони вакуумні і не можуть спричинити загоряння через вплив метану чи інших чинників.

Нові контактори завод пропонуватиме для підприємств хімічної, гірничодобувної, нафтогазовї промисловості, а також для сільськогосподарських мереж і комунікацій водоканалізаційного господарства. За словами Є.Лозинського, у цій ніші українських виробників більш немає – 95% ринку займає саме продукція львів’ян.

Директор підкреслив, що вдалий вибір інші дозволив суттєво збільшити обсяги виробництва, а відтак і прибутки – за минулий рік вони склали 106 тисяч гривень, тоді як у 2000-му році підприємство закінчило рік зі збитками у 25 тисяч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *