ОСТАННІ НОВИНИ

Цілий тиждень студенти воюватимуть зі СНІДом та наркоманією

Ратуша-ForUm

|

„Тиждень боротьби із СНІДом та наркоманією”, що триватиме з 1 до 7 грудня, організовує відділ роботи з молоддю Львівської міської ради та Студентське братство Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького. Мета акції – привернути увагу молоді до проблем СНІДу та наркоманії, залучити ЗМІ, можливих спонсорів та молодь до програми профілактики та боротьби із СНІДом „Ти ще маєш вибір”, а також донести до громадськості найновішу наукову та науково-популярну інформацію з цих питань, повідомляє прес-служба міськради.

Розпочнеться акція з наукової конференції „СНІД та наркоманія, як стоїть питання сьогодні?”, що відбудеться 1 грудня в 11.00 у конференційній залі ЛНМУ ім. Данила Галицького. На конференцію запросили студентів, викладачів, журналістів, а також представників громадських організацій, що займаються проблемами СНІДу та узалежнень. Учасники конференції у доповідях висвітлять найважливіші питання, що стосуються ВІЛ/СНІДу та наркоманії. В 13.00 студенти організують на вулиці Пекарській „живий ланцюг”, після чого конференція продовжуватиметься.

З 2 по 5 грудня у найбільших вузах та установах дитячо-юнацьких та молодіжних клубів (УДЮМК) Львова проведуть лекції та семінари, що стосуються проблем ВІЛ/СНІДу та наркоманії.

Також у рамках акції у нічних клубах „Мачо” (5 грудня), „Далі” (6 грудня), та „Picasso” (7 грудня) відбудуться вечірки із тематичними конкурсами та роздачею призів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *