ОСТАННІ НОВИНИ

Мер Винник готує позов проти “Молодої Галичини”

Ратуша-ForUm

|

Міський голова Винник Сергій Уваров готує позов до газети “Молода Галичина” за матеріал, опублікований минулої суботи, повідомив сьогодні сам винниківський мер під час прес-конференції. “Твердження газети про те, що я, прикриваючись іменем Віктора Януковича, примушую підприємців вступати до Партії регіонів і давати гроші на президентські вибори, не мають під собою жодного грунту” – підкреслив Сергій Уваров.

За його словами, ці дані розповсюдила “Організація роботодавців” – об’єднання підприємців, що його очолює підприємець Олег Матвіїшин. Із Матвіїшиним міська рада Винник саме зараз судиться за колишній кінотеатр “Космос”, а тепер – нічний клуб “Галактика”.

Зі свого боку, керівник обласного осередку Партії регіонів Олексій Радзієвський заявив, що такі публікації, до яких притягнуто партійний осередок і самого прем’єра, є спробою певних сил “завдати провокаційного удару”. Публікація у “Молодій Галичині” названа “нічим не прикритою, відвертою і цинічною брехнею” і “грубою брутальною інсинуацією, яка ображає честь і гідність не тільки С.Уварова і 9 тисяч членів регіонального партійного осередку, але й партії в цілому”. Водночас, відповідаючи на запитання, чи буде обласна організація ПР звертатися до суду, О.Радзієвський заявив, що поки що це питання не вирішено, бо зараз обласний осередок готується до звітно-виборних зборів, призначених на найближчу суботу.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи не є часом ця публікація спробою посварити між собою Партію регіонів і СДПУ(о) (О.Матвіїшин є членом цієї партії), О.Радзієвський відповів, що він має намір зустрітися з Ігорем Шурмою і тільки тоді буде робити якісь висновки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *