ОСТАННІ НОВИНИ

Обласний бюджет може поповнитися ще на 15 з половиною мільйонів

Ратуша-ForUm

|

Цьогорічний обласний бюджет може бути збільшений на 15 млн. 520 тисяч гривень. Пропозиція щодо уточнення показників обласного бюджету на 2003 рік була узгоджена на спільних засіданнях постійних депутатських комісій з представниками Львівської обласної державної адміністрації. Засідання проходили за участі заступника голови ЛОДА Степана Лукашик, начальника фінансового управління ЛОДА Олега Демківа та начальника головного управління економіки ЛОДА Валерія П’ятака.

Значна частка цих коштів – 5 млн. 682 тисячі гривень – піде на фінансування охорони здоров’я. 1 млн. 134 тисячі гривень планується додатково виділити на потреби освітян. У ці кошти включено заробітну плату, енергоносії, придбання інвентаря для Самбірської школи-інтернату та для центра краєзнавства, кошти на закінчення капітального ремонту в Самбірському медучилищі.

Фінансування соціального захисту та соціального забезпечення населення має збільшитись на 475 тисяч, правоохоронних органів – на 250 тисяч, фізкультури і спорту – на 422 тисячі, культури і мистецтва – на 1 млн. 391 тисячу гривень.

Зокрема, театри отримають дотацію у розмірі 903 тисячі гривень. 40 тисяч гривень запропоновано виділити на облаштування музею-садиби Степана Бандери в місті Стрию, ще 10 тисяч – на відзначення 95-річчя з дня народження Степана Бандери.

Не забули депутати з управлінцями й про себе. Для покращення і ефективної роботи депутатського корпусу Львівської обласної ради пропонується придбати найсучаснішу систему для голосування “Рада“, орієнтовна вартість якої 500 тисяч гривень. А фінансування органів управління буде збільшено на 70 тисяч гривень.

Остаточне рішення щодо цих пропозицій буде прийнято 25 листопада на засіданні 12 чергової сесії Львівської обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *