ОСТАННІ НОВИНИ

Ярослав Кендзьор намірився змінити міського голову

Ратуша-ForUm

|

“Сьогодні політрада НУ розгляне політичну ситуацію у Львові і звернеться до блоку “Наша Україна” з пропозицією висловити недовіру Любомиру Буняку“ – заявив сьогодні під час зустрічі з журналістами народний депутат Ярослав Кендзьор.

“Ми маємо 2/3 голосів у Міській раді” – наголосив він, а тому змогли б зобов’язати всі сили, які входять до блоку “Нашої України” висловити недовіру міському голові і вимагати його відставки. Кендзьор вважає, що цілком реально сподіватися на підтримку його позиції центральним проводом, який раніше був проти будь-яких виступів проти Буняка.

Як запевнив Кендзьор, поки що не ведуться розмови про те, хто буде кандидатом від “Нашої України”, головне, щоб це був єдиний кандидат, який буде схвалений БЮТ і соціалістами. В кулуарах обговорюють кандидатури Тараса Стецьківа, Тараса Чорновола, Павла Качура, а також головного суперника нашоукраїнців – Олександра Сендеги.

Натомість керівник “Нашої України” на Львівщині Петро Олійник відмежувався від заяв Кендзьора, повідомивши: “Питання про відставку міського голови Львова не приймалось на Політраді блоку „Наша Україна”. Тому в даному випадку народний депутат Ярослав Кендзьор висловив свою особисту думку. Як керівник представництва блоку Віктора Ющенка „Наша Україна” у Львівській області, вважаю, що перевибори міського голови Львова сьогодні є недоцільними, оскільки ситуація в країні в цілому змушує зосередитись на більш конкретних соціальних та політичних проблемах державного масштабу”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *